Panică la CM 2018: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce o maşină a intrat în mulţime VIDEO

Tragedia s-a produs la Soci, în Rusia. Autorităţile cred că şoferul ar fi adormit la volan. O persoană a murit şi şi mai multe au fost rănite după ce vehiculul în satul turistic Dagomis, în Soci, de pe coasta Mării Negre.

04 iul. 2018, 18:10
Panică la CM 2018: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce o maşină a intrat în mulţime VIDEO

Un autoturism Nissan care se apropia de o trecere de pietoni a lovit mai mulţi oameni care se aflau acolo. Un bărbat de 63 de ani a murit pe loc, după ce Nissanul l-a lovit. Trei pietoni au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Şoferul, un localnic de 20 de ani, este cel care a provocat tragedia. Se pare că el ar ar fi adormit la volan în timp ce conducea maşina.

Anchetatorii care investighează cazul şi i-au deschis un dosar penal şoferul pentru faptele de care este acuzat.

 

Camerele de supraveghere au înregistrat momentul când o maşină neagră a intrat în viteză pe trotuar, spulberând pietonii care erau în apropierea intersecţiei şi s-a proiectat într-un alt vehicul.

Ministerul Sănătăţii Publice din Soci a declarat pentru RIA-Novosti că ambulanţele au dus la spital cinci persone care aveau răni de diferite grade. Niciunul dintre pacienţi nu sunt în pericol de moarte, a mai precizat aceeaşi sursă.

În timpul anchetei, şoferul a declarat că a adormit la volan în timp ce conducea maşina, dar că nu şi-a amintit cum a intrat în mulţime. Tânărul le-a explicat anchetatorilor că lucrase două zile pe taxi fără întrerupere înainte de producerea accidentului.

Satul Dagomis este un distruict din Soci aflat la 12 kilometri de centrul oraşului. Sâmbătă, acest oraş va găzdui meciul Rusia – Croaţia din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.