Un mort şi un rănit grav, în urma unui INCENDIU de proporţii în Afumaţi. S-a deschis dosar penal de MOARTE SUSPECTĂ UPDATE

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost grav rănită, în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la un depozit de marfă din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov. Trupul bărbatului a fost găsit carbonizat la câteva ore de la izbucnirea incendiului. 

02 apr. 2017, 05:25
Un mort şi un rănit grav, în urma unui INCENDIU de proporţii în Afumaţi. S-a deschis dosar penal de MOARTE SUSPECTĂ UPDATE

UPDATE 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Incendiul de la un depozit de legume şi fructe din Afumaţi, Ilfov, în urma căruia o persoană a fost găsită carbonizată, iar alta a fost rănită, fiind transportată la spital, a fost stins după mai mult de şapte ore de când a fost semnalat la 112, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Persoana decedată a fost găsită în interiorul depozitului și deocamdată nu a fost identificată.

Persoana rănită, un bărbat de 30 de ani intoxicat cu fum, a fost transportată la Floreasca și este în stare stabilă.

Apelul la 112 care semnala incendiul a venit la ora 2:00, pompierii intervenind cu peste 25 de echipaje, din care 18 autospeciale de stingere, trei autoscări, două descarcerări şi patru ambulanţe SMURD..

Suprafața afectată de incendiu are peste 2.000 de metri pătrați. Depozitul, construit pe o structură metalică, adăpostea diverse mărfuri, de la fructe-legume, la electronice. Structura sa de rezistență a fost afectată.

Incendiul a fost stins, la ora 06.00 se lucra din exterior pentru lichidarea ultimelor focare, iar la faţa locului se mai aflau patru autospeciale de stingere, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).