Un motociclist s-a izbit violent de o mașină de poliție aflată în misiune, la Timișoara. Doi morţi la Constanţa, după ce un TIR a spulberat o maşină

Accident produs marți, pe strada Polonă din Timișoara. Un motociclist a ajuns la spital după ce a intrat într-o mașină de poliție aflată în misiune.

06 feb. 2024, 22:25
Un motociclist s-a izbit violent de o mașină de poliție aflată în misiune, la Timișoara. Doi morţi la Constanţa, după ce un TIR a spulberat o maşină
Motociclist rănit după ce a intrat într-o mașină de poliție

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în momentul în care un motociclist a vrut să facă o depășire, intrând într-o mașină de poliție aflată în misiune.

Citește și: Șoferii care provoacă accidente mortale ar putea rămâne fără permis pe viață. Proiectul a trecut de Senat

„Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a condus o motocicletă pe strada Polonă dinspre Timișoara spre Utvin, iar la un moment dat a intenționat să efectueze o depășire însă nu a mai avut timp, a frânat, a căzut de pe motocicletă, iar motocicleta a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autospecială de poliție care era în misiune”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Citește și: Cine e Andrei, tânărul șofer care a murit alături de fiul său în cumplitul accident din Sibiu. Partenera lui și-a pierdut familia pentru totdeauna

În urma ompactului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform procedurii, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Impact mortal între un TIR și un autoturism în Constanța. Doi bărbați au murit pe loc

Un accident mortal s-a produs, marţi seară, la ieşirea din comuna Mihail Kogălniceanu spre Constanţa, iar în urma evenimentului rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un accident rutier produs la ieşirea din Mihail Kogălniceanu spre Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au transmis că doi bărbaţi aflaţi în maşină şi-au pierdut viaţa în acest accident.