Un muncitor a murit strivit de macara şi altul a fost rănit, pe un şantier din Iaşi VIDEO

O tragedie s-a petrecut, vineri, pe un şantier din Iaşi, unde un muncitor a fost strivit de o macara. Omul asambla braţul utilajului, când acesta s-a desprins. Medicii au încercat zeci de minute să resusciteze victima, dar fără rezultat. 

17 oct. 2014, 09:32
Un muncitor a murit strivit de macara şi altul a fost rănit, pe un şantier din Iaşi VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe un şantier aflat pe malul râului Bahlui, informează România TV. Doi muncitori au încercat să desprindă braţul unei macarale de câteva tone, moment în care un bolţ s-a desprins, iar utilajul s-a prăbuşit peste ei. 

Citeşte şi Un DOREL a fost la un pas să îşi piardă VIAŢA dintr-o greşeală STUPIDĂ. Colegul său a filmat întreg incidentul

Unul dintre muncitori, de 44 de ani, a murit pe loc, celălalt, în vârstă de 56 de ani, a suferit răni. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, poliţişti, dar şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă. Mai multe anchete au fost demarate.

Citeşte şi Un muncitor a căzut în gol la Spitalul de Urgenţă Galaţi

Nu este singurul accident petrecut pe acest şantier. Un alt incident a avut loc în urmă cu câteva zile un bărbat a căzut într-un canal adânc şi a suferit multiple fracturi.