Un nou accident cu maşină înmatriculată în Bulgaria: la volan se afla un tânăr de 17 ani, fără permis

Trei tineri din judeţul Constanţa au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau, condusă de un tânăr de 17 ani din Cernavodă, a intrat într-un copac. Autoturismul este înmatriculat în Bulgaria şi aparţine părinţilor băiatului. Acesta este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a avea permis şi vătămare corporală din culpă.

22 sept. 2018, 06:53
Un nou accident cu maşină înmatriculată în Bulgaria: la volan se afla un tânăr de 17 ani, fără permis

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri seara, un tânăr de 17 ani din Cernavodă, fără a avea permis de conducere, a condus un autoturism pe DC42 în afara localităţii constănţene Coşlugea. Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei, maşina a părăsit carosabilului şi a intrat într-un copac. În urma impactului au fost răniţi conducătorul auto, pasagerul din dreapta faţă, în vârstă tot de 17 ani, din Oltina şi un adolescent de 16 ani, pasager pe bancheta din spate, din Coşlugea. Primii doi au suferit diverse traumatisme, iar al treilea a intrat în comă, toate victimele fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Maşina implicată în accident este înmatriculată în Bulgaria şi aparţine tatălui conducătorului auto, fiind luată de adolescent, cel mai probabil, fără ştirea acestuia.

Şoferul de 17 ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a avea permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.