Un nou accident la Mihăileşti. Un tir a luat foc pe şosea, traficul pe DN2 a fost blocat pe ambele sensuri

Circulația pe DN2 Buzău – Urziceni a fost întreruptă aproape o oră vineri, pe ambele sensuri, la ieșirea din localitatea buzoiană Mihăilești către Urziceni.

09 sept. 2016, 07:45
Un nou accident la Mihăileşti. Un tir a luat foc pe şosea, traficul pe DN2 a fost blocat pe ambele sensuri

UPDATE. În jurul orei 11 circulaţia a fost reluată, pe ambele sensuri.

ŞTIREA INIŢIATĂ. Fumul gros, vizibil de la 10-12 km, acoperă ambele sensuri ale şoselei, la ieşirea din localitatea buzoiană Mihăileşti, pe sensul de mers către Urziceni. Şoferul a reuşit să se salveze din cabină, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 10, iar circulaţia pe ambele sensuri a fost blocată, pe DN2 formându-se cozi kilometrice de maşini.

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă şi ambulanţă SMURD.  Evenimentul se petrece la ieşirea din Mihăileşti către Bucureşti, la circa 500 de metri de zona locuită.

Accidentul s-a produs foarte aproape de locul unde, în urmă cu 12 ani, a explodat un tir cu azotat de amoniu, cea mai mare tragedie rutieră de pe şosele din România. 18 persoane şi-au pierdut atunci viaţa. De asemenea, în primăvara acestui an, tot acolo, a sărit în aer un tir încărcat cu butelii.