Un nou atac cu cuţitul la şcoală. Cel puţin 7 copii au fost ucişi şi 19 sunt răniţi GALERIE FOTO

Un bărbat înarmat a ucis ŞAPTE elevi şi a rănit 19 în urma unui atac cu un cuţit care a avut loc vineri la o şcoală din China, din Nordul ţării, au informat autorităţile şi presa locale. 

27 apr. 2018, 14:08

Criminalul a fost prins şi arestat. Elevii răniţi au primit îngrijiri medicale. Tragedia s-a produs când elevii veneau la şcoală. Deocamdată nu sunt cunoscute mai multe amănunte despre vârsta lor, dar se pare că victimele aveau vârste între 12 şi 15 ani, a mai precizat presa chineză.

Autorităţile spun că astfel de atacuri, cu cuţit, nu sunt o noutate în China. În februarie, un bărbat înatmat cu cuţitul a ucis o femeie şi a rănit 123 de persoane într-uncentru comercial din Beijing. De asemenea, anul trecut, un bărbat care avea asupra lui un cuţit de bucătărie a omorât trei persoane şi a rănit NOUĂ , într-un supermarket din sudul ţării, potrivit 7sur7.be.

În Ianuarie 2017, într-un alt atac cu cuţitul de bucătărie, un bărbat a rănit 11 copii dintr-o şcoală maternală din regiunea autonomă Guangxi Zhuang, în sudul ţării