Un nou caz asemănător cu cel al asasinatului de la Arad. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce maşina i-a luat foc. Ce a găsit sub scaune

Un nou caz asemănător cu cel al asasinatului de la Arad a avut loc într-o localitate din Mureş. Un şofer a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce maşia i-a luat foc. Bărbatul spune că a găsit sub banchetă mai multe dispozitive care nu aveau ce căuta acolo.

21 iun. 2021, 09:32
Un nou caz asemănător cu cel al asasinatului de la Arad. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce maşina i-a luat foc. Ce a găsit sub scaune
Un nou caz asemănător cu cel al asasinatului de la Arad. Un şofer a scăpat ca prin minune după ce maşia i-a luat foc. Ce a găsit sub scaune

Un nou caz ase mănător cu cel al asasinatului de la Arad s-a petrecut într-o localitate din judeţul Mureş. Un bărbat a reuşit să se salveze la timp, după ce maşina sa a luat foc.

Un nou caz asemănător cu cel al asasinatului de la Arad

Bărbatul spune că a fost victima unui atac în stil mafiot, acuzând că maşina i-a fost incendiată în mod intenţionat. Acesta a reuşit să iasă la timp din autoturism, însă a suferit arsuri de gradul 1 şi 2.
”Nu știu dacă era nevoie de serviciul pirotehnic. În partea dreapta, sub banchetă, era un fel de cip, trei baterii, un sistem, care nu aveau ce căuta acolo”, a povestit bărbatul, porivit Antena 3. 

Reamintim că afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul asasinatului de la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan, care şi-a pierdut viaţa în explozie, adusă pentru expertiză la Bucureşti

O nouă pistă luată în calcul de anchetatori este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat.  Între timp, fiica și soția omului de afaceri au fost reaudiate. Totodată, umează sa fie audiat și fostul șofer al lui Crișan. Bărbatul a fost închis pentru trafic de droguri și eliberat în urmă cu două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind, de asemenea, o posibilă pistă a anchetei.

„România este foarte sigură. Vorbim de un caz şi în acest moment cu siguranţă se fac toate eforturile pentru a-i prinde pe cei care au făcut acest atentat. Vorbim de un singur caz în România. Am discuţii zilnic cu ministrul de Interne despre acest caz, mă ţine la curent cu informaţii noi, care apar în fiecare zi. Cum vor avea rezultatele finale, vi le vor prezenta şi îi las pe ei să le prezinte. Dar, repet, România este o ţară sigură”, a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi EXCLUSIV. Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan, afaceristul ucis din Arad