Un nou caz CUTREMURĂTOR. A murit în timp ce era mustrată de operatoarea de la urgenţă: Ştiu că sunteţi speriată, dar aşteptaţi

Publicat: Sâmbătă, 31 August 2019 14:18 // Actualizat: Sâmbătă, 31 August 2019 14:18 // Sursa: romaniatv.net

Înregistrarea unui apel la numărul de urgență 911 a fost făcută publică de către autorități după ce femeia a murit înecată. Convorbirea femei cu operatoarea 911 este uimitoare, femeia aflată în pericol de moarte este mustrată de către operatoare.

Debra Stevens, în vârstă de 47 de ani, livra ziare în momentul în care SUV-ul în care se afla a fost măturat de pe drum de o inundaţie „apărută din senin". Aflată în imposibilitatea de a ieşi din maşină, femeia a efectuat două apeluri: unul către soacra sa şi unul la 911, implorând pentru ajutor.

Ultimul apel al femei, către 911 a durat 22 de minute. Operatoarea care a preluat apelul lucra de cinci ani, iar acea zi era ultima sa zi de muncă.

„Am o urgenţă, o situaţie de urgenţă severă. Nu pot ieşi şi sunt speriată de moarte, doamnă. Puteţi, vă rog, să mă ajutaţi?" , a spus femeia operatoarei.

Femeia disperată îi tot repeta operatoarei că va muri înecată. Întreba continuu când vor ajunge echipele de salvare și plângea speriată. A anunțat că nu știe să înoate, dar și că nu știe să ofere informații exacte despre locul în care se află.

„Nu o să muriţi. Nu ştiu de ce vă panicaţi, nu faceţi decât să consumaţi oxigenul, calmaţi-vă", îi răspunde operatoarea.

Plângând incontrolabil, femeia i-a cerut dispecerei să se roage împreună cu ea. „Începeţi dumneavoastră rugăciunea" , i-a răspuns operatoarea.

„Te rog să mă ajuţi şi să mă scoţi de aici, Doamne".

„Asta vă va servi drept lecţie data viitoare, să nu mai conduceţi prin apă", a fost reacţia dispecerei. Femeia încearcă să explice operatoarei că nu a vazut inundaţia, deşi lucra pe acel traseu de 21 de ani, nu a văzut niciodată aşa ceva. „Nu înţeleg cum de nu aţi văzut. Trebuia să treceţi prin inundaţie. Apa nu a apărut din senin".

După 15 minute de convorbire, dispecera preia şi alte apeluri la 911 şi încerca să le descrie pompierilor locul în care se afla femeia.

„Domnişoară Debbie, va trebui să tăceţi. Puteţi să claxonaţi?". „Claxonul e mort. Nimic nu mai funcţionează" , a răspuns femeia.

„Ascultaţi-mă, ştiu, încerc să vă ajut. Ştiu că sunteţi speriată, dar aşteptaţi, trebuie să preiau şi alte apeluri. Nu sunteţi singura care a rămas în apă".

După ceva timp, femeia nu mai răspunde. „Domnişoară Debbie? O, Dumnezeule. Pare că este sub apă".

Echipajele de salvare au reuşit să găsească mașina după 58 de minute, iar femeia a fost găsită fără suflare.

„Înregistrarea conţine ultimele momente ale unei persoane decedate, precum şi interacţiunea dintre ea şi operatorul 911. Şi, în timp ce răspunsul operatorului la acest eveniment extrem de tensionat sună uneori nepăsător, s-au făcut eforturi pentru localizarea şi salvarea doamnei Stevens", declară autoritățile.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
femeie inecata femeie moarta serviciu de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H