Un nou caz cutremurător. A murit la 27 de ani de la o banală operaţie: „Mi-au ucis fiica, au ucis-o!”

O tânără de 27 de ani a murit subit, în spital, în urma unei operații banale! Mama fetei, devastată, după ce două copile rămân orfane

21 oct. 2019, 17:54
Un nou caz cutremurător. A murit la 27 de ani de la o banală operaţie: „Mi-au ucis fiica, au ucis-o!”

O tânără de 27 de ani din Statele Unite și-a găsit sfârșitul după ce a suferit o operație banală. Tânăra era mama a două fetițe de doi și nouă ani. Mama fetei intenționează să dea în judecată spitalul unde aceasta a fost operată. 

Rosemary Abreu a fost internată la un spital din Bronx, SUA pentru a fi operată din cauza unui chist pe care îl avea pe coapsa stângă. Victima a intrat în stop cardiac în timpul intervenției chirurgicale. A doua zi familia a fost anunţată că Rosemary murise

”Mi-au ucis fiica. Au ucis-o. Nu știu de ce, nu știu ce s-a întâmplat cu ea”, a mărturisit mama victimei, cu ochii în lacrimi. 

”Această tragedie e de neacceptat. O mamă singură a două a două fetițe să moară în asemenea circumstanțe. S-a dus la spital pentru o procedură simplă și a murit.”, a spus şi avocatul familiei, care a precizat, de asemenea, că tânăra era perfect sănătoasă.  

El a declarat că tânăra ar fi murit din cauza faptului că i-ar fi fost administrată o cantitate prea mare de anestezic ori n-ar fi fost supravegheată cum trebuie.

Reprezentanţii spitalului în care tânăra s-a stins din viaţă au transmis condoleanţe familiei şi au menţionat că se află în desfăşurare o anchetă internă în cadrul spitalului.