Un nou caz de agresiune la Secţia 16. Declaraţii şocante: „Încătușat şi cu piciorul unui jandarm pe cap”

Un nou caz de agresiune la Secţia 16 a fost făcut public, asta după ce liderulul sindical din Poliție a fost arestat pentru tortură. Acesta, împreună cu alţi colegi ar fi agresat doi tineri care le-au atras atenţia oamenilor legii că nu purtau mască de protecţie.

07 mart. 2021, 09:19

Un nou caz de agresiune la Secţia 16. Un alt bărbat susţine că a fost îmbrâncit şi încătuşat ilegal de acelaşi agent într-un episod petrecut în 2019. Victima spune că a depus imediat plângere la parchetul Judecătoriei Sectorului 4, dar a primit abia luna aceasta citaţie să se prezinte la audieri în calitate de parte vătămată.

Citeşte şi: Poliţiştii de la Secţia 16, filmaţi în timp ce bat şi strangulează un tânăr încătuşat. Imagini şocante

Întâmplarea ar fi avut loc în 2019, chiar pe o stradă lângă Secția 16, unde victima își parcase mașina pentru a intra într-un magazin alimentar, timp de câteva minute. După ce a părăsit magazinul, bărbatul susține că ar fi fost întâmpinat de mai mulți polițiști care cel mai probabil se întorceau de pe teren.

Domnul Șeicaru a coborât dintr-o mașină și m-a luat la înjurături că de ce pun mașina așa, în halul ăsta, că cine sunt eu, că sunt smecher ?! Eu am rămas surprins să fiu așa abordat de o haină a statului, de un om al legii. Nici nu am avut timp de reacție. I-am spus >. Dânsul iar >.

Având buletinul în buzunar, am încercat să mă legitimez corespunzător, dar m-au încătușat și m-au pus pe burta pe mașină. L-am rugat frumos pe domnul Șeicaru să-mi bage mâna în buzunar, eu fiind încătușat, să ia buletinul să vadă despre ce e vorba, eu nefăcând nimic a declarat victima, potrivit Digi24.

Un nou caz de agresiune la Secţia 16

Bărbatul mai susține că agenții de poliție nu au vrut să îl legitimeze, ba mai mult, l-au dus la secție fără niciun motiv.

Am fost târât până la Secția de Poliție 16. Vânzătoarea de la magazin a fost martoră la acest incident, a sunat acasă la sora mea și a anunțat-o să vină de urgență că sunt luat cu cătușe de agenții de poliție.15 polițiști m-au adus în fața secției de poliție, târât.

Sora mea a venit și a cerut explicații de ce și pentru ce am fost luat. Atât a apucat să spună, că în prima secundă domnul Șeicaru a dat ordine domnului Lupu Răzvan să o încătușeze fără drept de apel. Sora mea are 40 de kg, e o mână de om.

A luat-o în cătușe, ne-a târât pe amândoi până la etajul 1 și ne-au ținut patru ore si jumătate. Pe mine pe burtă, culcat și încătușat cu piciorul unui jandarm pe cap. Sora mea era și ea încătușată, cu domnul Șeicaru în stânga și domnul Lupu în dreapta, batjocorită și umilită în ultimul hal”, a mai adăugat bărbatul.


loading...