Un nou caz de coronavirus în fotbalul românesc. Meciul care trebuia să se joace astăzi a fost amânat

Un angajat al clubului FC Argeş a fost depistat pozitiv la COVID-19, Federaţia Română de Fotbal luând decizia să amâne partida pe care gruparea piteşteană trebuia să o dispute în această seară în etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a, informează site-ul oficial al FRF.

14 iul. 2020, 06:49
Un nou caz de coronavirus în fotbalul românesc. Meciul care trebuia să se joace astăzi a fost amânat

Partida FC Argeş – CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteştean a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat iniţial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti. Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să respecte confidenţialitatea informaţiilor medicale şi să evite să dezvăluie identitatea celor afectaţi de COVID-19„, se arată pe site-ul citat.

Meciul FC Argeş – CS Mioveni va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional. Decizia a fost luată având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii a II-a, în cadrul unei videoconferinţe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile.

Citeşte şi Reacţia lui Mircea Badea după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus: „Covideasca”

Echipa de fotbal FC Argeş urma să întâlnească în această seară (marţi), de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului de promovare al Ligii a II-a.

Acesta este al şaptelea caz de coronavirus din Liga a II-a după cele de la clubul Petrolul Ploieşti.

La 2 iulie, Federaţia Română de Fotbal anunţa că şase angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul grupării prahovene cu UTA Arad, programat, la 4 iulie, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, fiind amânat. Direcţia de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti.