Un nou caz ŞOCHEAZĂ România. Un turist suedez a fost muşcat de un câine

Un turist suedez, care venise în România în vizită la o familie din judeţul Iaşi, a ajuns la spital după ce a fost muşcat de un câine. Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost atacat.

22 mart. 2014, 06:44
Un nou caz ŞOCHEAZĂ România. Un turist suedez a fost muşcat de un câine

De Ziua Internaţională a persoanelor cu Sindrom Down, Erik Eriksson, preşedintele unei asociaţii internaţionale din Suedia, a mers în satul Slobozia, din judeţul Iaşi, pentru a vedea un copil care suferă de această boală.

Citeşte şi Fetiţă de 2 ani, sfâşiată de câinele bunicilor pentru un biscuit

Potrivit România TV, în timp ce filma afară bărbatul a fost muşcat de picior de un câine comunitar. Acesta s-a declarat ulterior şocat de ceea ce i s-a întâmplat în România şi le-a povestit medicilor de la spitalul unde a mers pentru îngrijiri medicale că în Suedia nu există pe străzi câini sălbatici.

Citeşte şi Teroare pe malul mării: O turistă a fost atacată de câini maidanezi în Mamaia

Localnicii din zonă sunt şi ei îngrijoraţi, pentru că pe străzi au apărut în ultima vreme tot mai mulţi câini fără stăpân, cel mai probabil aduşi din oraşe. Statisticile sunt şi ele îngrijorătoare: de la începutul anului, peste 340 de persoane au fost muşcate de câini comunitari, iar potrivit administraţiilor locale din Iaşi pe străzi sunt liberi peste 12.000 de câini, în timp ce în adăposturi se află doar 300.

Citeşte şi Revoluţionarul Ionel Leşu a fost sfâşiat de câinele de luptă al unui vecin