Un nou centru comercial apare în Bucureşti. Vezi unde

Benevo Capital a anunţat că a cumpărat 7,7 hectare din platforma fabricii Vulcan.

07 feb. 2012, 16:45
Un nou centru comercial apare în Bucureşti. Vezi unde

Benevo Capital, compania care a cumpărat mai multe apartamente în ansamblurile rezidenţiale din Capitală şi care investeşte alăuri de fondul de investiţii sud-african NEPI în mallul de pe fosta fabrica de textile Dacia, a anunţat achiziţia a 77.000 mp din platforma Vulcan din Bucureşti. Compania intenţionează să dezvolte aici un nou parc de retail, care va purta numele de Benevo Retail Park. Valoarea tranzacției se ridică la 23 de milioane de euro.

„Suntem foarte încântaţi să dezvoltăm acest proiect modern de parc de retail în zona de sud-est a Bucureştiului, care are o densitate mare şi care nu beneficiază de astfel de servicii. Platforma Vulcan se remarcă prin mărime, locaţie şi acces”, a declarat Michael Topolisnki, CEO Benevo Capital.

Proiectul Benevo Retail Park va avea o suprafaţă comercială de 35.000 de metri pătraţi, cu un magazin de bricolaj, un hipermarket de 10.500 metri pătraţi şi o galerie comercială de 10.000 de metri pătraţi.

Benevo Capital este un grup de companii care a investit pe piaţa românească în sectorul rezidenţial dar şi în cel comercial. Pentru celălalt proiect de mall pe care Benevo vrea să îl dezvolte în parteneriat cu fondul de investiţii NEPI, Victoria City Shopping Center, lucrările de cpnstrucţie sunt programate a fi începute anul acesta. În plus, pe lângă apartamentele deja achiziţionate, Benevo vrea să cumpere şi terenuri pentru noi dezvoltări.