Un nou colet suspect la Palatul Westminster. Poliţia face investigaţii

Poliţia londoneză a anunţat că cercetează un colet suspect la Palatul Westminster (sediul parlamentului), unde o femeie este examinată ca măsură de precauţie, acesta fiind ultimul dintr-o serie de incidente pe care premierul britanic, Theresa May, le-a calificat drept 'odioase', relatează joi agenţia Reuters.

15 mart. 2018, 14:45
Un nou colet suspect la Palatul Westminster. Poliţia face investigaţii

”Am fost chemaţi pentru un colet suspect trimis unui birou la Palatul Westminster”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei metropolitane. ”Ofiţeri specializaţi sunt la faţa locului şi coletul este cercetat. O femeie este examinată ca măsură de precauţie”, a adăugat ea.

Un purtător de cuvânt al Camerei Comunelor (camera inferioară a parlamentului britanic) a confirmat faptul că poliţia face investigaţii, dar a precizat că nu poate oferi alte detalii.

În ultimele săptămâni au fost examinate mai multe colete suspecte trimise unor birouri la parlamentul britanic cu o substanţă suspectă, ce ar fi fost trimisă şi la un palat regal, presa relatând că ea ar fi fost destinată Prinţului Harry şi logodnicei lui, americanca Meghan Markle.

Poliţia a fost alertată în ultimele zile în legătură cu o serie de pachete suspecte expediate birourilor parlamentare ale unor aleşi musulmani, dar, până în prezent, toate s-au dovedit a fi inofensive.AGERPRES