Un nou cutremur la GSP: lovitură teribilă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Ce se întâmplă cu cel mai cunoscut jurnalist din România

Ovidiu Ioanițoaia, în vârstă de 78 de ani și cu o carieră vastă în jurnalism, se confruntă cu probleme semnificative în urma restructurărilor recente efectuate de compania Ringier, deținătoarea Gazetei Sporturilor.

13 dec. 2023, 10:12
Un nou cutremur la GSP: lovitură teribilă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Ce se întâmplă cu cel mai cunoscut jurnalist din România
Un nou cutremur la GSP: lovitură teribilă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Ce se întâmplă cu cel mai reputat jurnalist din România

Un nou cutremur la GSP: lovitură teribilă pentru Ovidiu Ioaniţoaia. Considerat a fi cel mai reputat jurnalist sportiv din România, Ovidiu Ioaniţoaia este afectat şi el de schimbările din cadrul companiei, mai precis aceastea ar putea să îi afecteze situația financiară.

Potrivit informațiilor furnizate de ProSport, trustul elvețian Ringier dorește să îi reducă semnificativ venitul lui Ovidiu Ioanițoaia, sperând că acesta va alege să părăsească compania. În caz contrar, conform surselor, jurnalistul ar putea fi inclus în lista persoanelor disponibilizate.

Citeşte şi: COLOSAL!!! Cătălin Tolontan, călcat în picioare de Maria Andrieș, fosta lui colegă “vedetă” pe care a dat-o afară de la GSP! “Urla la mine de mă bușea plânsul! M-a declarat jurnalist ratat și c@&£a din Moldova!”

Ovidiu Ioanițoaia a avut o carieră remarcabilă în jurnalismul sportiv din România. A lucrat timp de 14 ani la revista Flacăra, alături de Adrian Păunescu, iar în 1991 a fondat și condus ziarul Sportul Românesc. În 1997, a părăsit acest ziar pentru a înființa ProSport. Din 2003, el este prezent la Gazeta Sporturilor, unde deține și funcția de director în prezent.

De-a lungul carierei sale, a realizat emisiuni sportive de succes, printre care „Procesul Etapei” și „Recursul Etapei”, cunoscute pentru cea mai mare audiență din România.

Citelşte şi: Orlando Nicoară îl demolează pe Cătălin Tolontan şi lamentările sale şi ale „apostolilor” săi de la Gsp! „De ce GSP ar face asta, să afişeze femei frumoase, în galerii foto, cu prioritate, înaintea informaţiilor sportive. Pentru bani. Afişările = bannere publicitare!”

În replică, GSP anunţă, printr-o declaraţie transmisă de Predrag Mihailovic, Chief Content Officer și Managing Director, că reputatul jurnalist sportiv nu va părăsi puiblicaţia: „Ovidiu Ioanițoaia este o legendă a jurnalismului sportiv și numele său nu merită exploatat astfel. Așteptăm cu interes noile proiecte pe care le plănuiește și cunoștințele și energia pe care le aduce în redacție. GSP va continua să crească, respectându-și moștenirea și publicul”.

Mai mult, Ovidiu Ioanițoaia, care realizează emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și scrie zilnic câte un editorial despre cele mai interesante teme din sportul românesc, lucrează alături de noul departament video al siteului la un proiect nou, a mai precizat GSP.