Un nou diagnostic pentru Vladimir Putin, în presa din Marea Britanie: „E pe moarte”. Președintele rus folosește un leac din Occident, susțin jurnaliștii de cancan

Dacă în cazul lui Joe Biden presa de cancan din Occident analizează problemele de sănătate ale președintelui SUA în baza unor semne evidente, în cazul lui Vladimir Putin, problemele sunt ascunse, scrie presa de cancan din Marea Britanie. 

27 dec. 2022, 15:34
Un nou diagnostic pentru Vladimir Putin, în presa din Marea Britanie: „E pe moarte”. Președintele rus folosește un leac din Occident, susțin jurnaliștii de cancan

De când a început conflictul militar din Donbas, Ucraina, presa occidentală i-a stabilit lui Vladimir Putin diverse diagnostice. În repetate rânduri i-a fost cântat prohodul, însă predicțiile s-au dovedit a fi nu tocmai inspirate. Mai nou, la final de 2022, jurnaliștii de cancan din Marea Britanie mai vâră o fisă.

De data aceasta, presa din Regatul Unit susține că Vladimir Putin suferă de cancer. Astfel, 2022 este ultimul în care președintele rus rămâne la butoane. Cei de la Daily Star nu precizează de unde au preluat informația și preferă mai degrabă să menționeze „surse” ale redacției.

 

Vladimir Putin, diagnosticat încă o dată de jurnaliștii din presa tabloidă

 

Mai mult, jurnaliștii de cancan din Marea Britanie susțin că boala lui Vladimir Putin se află în stadiul terminal și că este ținută în frâu de medici, motiv pentru care președintele de la Moscova nu arată prea bolnav. Totul, pentru ca Rusia să câștige războiul cu Putin la butoane.

Pe marginea acestui subiect a comentat și un politolog rus.

„Pot spune că fără acest tratament, el nu ar fi fost cu siguranță în viața publică din Federația Rusă.

Folosește cele mai avansate tratamente, o terapie țintă pe care Rusia nu i-o poate oferi. Aș spune că tratamentul a avut prea mult succes. L-au tratat prea bine”, a declarat Valery Solovey, politolog rus.

Mai mult, tratamentul i-ar fi provocat la o serie de reacții adverse, inclusiv simptome precoce ale bolii Parkinson, a susținut Solovey. Practic, Putin ar fi dat-o dintr-una în altele.

„Are probleme medicale destul de grave”, a mai transmis Solovey.