Un nou divorţ în showbizul românesc. Relaţie destrămată după 10 ani

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul turc după 10 ani de mariaj. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva luni, dar separarea nu s-aprodus încă.

25 ian. 2023, 21:39

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, a anunţat că divorţează de soțul ei turc, Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Cântăreața a confirmat informația, însă nu a dat niciun fel de detalii despre motivele separării.
„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a declarat recent Anca Neacşu pentru un post tv, lăsând să se înțeleagă că este vorba despre o decizie comună. Pe rețelele sociale nu mai apar niciun fel de imagini cu cei doi, semn că lucrurile nu mai au cale de întoarcere. Artista care împlinește anul acesta 44 de ani a fost cea care a depus actele de divorț.

Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorța: „Numai circ ieftin”
Anca Neacșu își dorește să divorțeze cu orice preț, însă se pare că va dura ceva timp până când se va întâmpla acest lucru, scrie Fanatik. Artista a anunțat în urmă cu luni bune că divorțează de soțul ei. Atunci, Anca Neacșu povestea că este vorba despre o ”culpă comună” și nu a dat prea multe detalii despre lucrurile care au dus la ruptura dintre cei doi.

Iată că timpul a trecut și în curând se împlinește aproape un an de când artista a anunțat că divorțează și nimic nu s-a întâmplat. În luna septembrie, ea povestea că divorțul s-a pronunțat, însă iată că instanța i-a respins artistei cererea de divorț.

Ce s-a întâmplat, de fapt? În toamna anului trecut, judecătorii i-au respins cererea fostei artiste din trupa ASIA, spunând că aceasta ar fi nefondată, iar o astfel de decizie, într-un astfel de caz, ar fi una rară. Mai exact, de obicei instanța respinge o astfel de cerere în momentul în care reclamantul nu aduce suficiente probe, ori martori, care să îți susțină cererea de divorț. Mai mult de atât, nici măcar soțul ei, Serkan Yaman, nu s-a prezentat la prima înfățișare, invocând motive medicale.

După ce a primit această lovitură, Anca Neacșu a înaintat o nouă cerere în luna decembrie a anului trecut și nu are de gând să renunțe așa ușor. Artista vrea să divorțeze cu orice preț de Serkan Yaman, indiferent de cât de mult va dura acest lucru. În ciuda demersurilor sale insistente însă, aceasta nu vrea să dezvăluie public motivul concret pentru care cei doi au ajuns în pragul separării.

Pe de altă parte, amintim că la înfățișarea din luna septembrie de anul trecut, când instanța i-a respins cererea, Anca Neacșu a ieșit în lacrimi din sala de judecată. Tot atunci, ea povestea că nu mai locuiește cu soțul ei de luni de zile și că a făcut mari sacrificii pentru a-și putea reveni.

De asemenea, Anca Neacșu, le dezvăluia jurnaliștilor că nici măcar ea nu știe de ce plânge, însă cel mai probabil emoțiile au fost de vină, având în vedere cele întâmplate. ”Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.”, a spus artista, cu ochii în lacrimi, la acel moment.

De ce a divorţat Carmen Tănase după doar trei ani de căsnicie. „Gata, stop, până aici!”
După ce în 2012 s-a căsătorit cu Serkan, Anca a trăit șase ani în Turcia, țara lui natală, însă în ultima jumătate a mariajului s-au stabilit în România, nu departe de mama solistei. Cu toate acestea, afacerile i-au determinat să facă naveta de multe ori între cele două țări.

Anul trecut, blonda avea planuri mari de familie și chiar spunea că-și dorește copii.  „Pe plan personal, amândoi ne dorim multe. Ne dorim și copii, și vacanțe. Nu știu cum m-aș vedea ca mamă. Nu m-am gândit la asta, dar să știi că-mi plac foarte mult copiii. Când eram micuță, eu sunt din Tulcea, pe strada unde locuiam, am crescut toți copiii de acolo. Sora mea are gemeni, deci eu mă pricep la copii. Nu știu ce fel de mamă aș fi, cred că una cool”, declara Anca Neacșu.