Un nou divorț zguduie lumea mondenă. Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație: „Am decis să ne încheiem căsătoria”

Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație. Un nou divorț zguduie lumea mondenă. După anunțul lui Andrei Aradits, care a anunțat separarea de soția lui, Deea Maxer a dat și ea, recent, vestea tristă, la care nimeni nu aștepta.

28 mart. 2023, 14:36
Un nou divorț zguduie lumea mondenă. Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație: „Am decis să ne încheiem căsătoria”
Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație

Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație. Bruneta este cea care a anunțat că decizia divorțului, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Îi mulțumește soțului ei pentru acești ani în care i-a fost soț, dar și prieten, însă drumul lor împreună se oprește aici.

Deea Maxer nu a dezvăluit motivul despărțirii și a încheiat mesajul printr-o rugăminte și anume ca oamenii să fie „blânzi” și să respecte acest moment dificil din viața lor.

Citește și: Dinu Maxer, anunţ neaşteptat după 14 ani de căsnicie cu Deea. „Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu”

Deea și Dinu Maxer se despart după 18 ani de relație

Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc,@dinumaxer !

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra.

Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia!

Multumim, Deea si Dinu Maxer!„, este mesajul scris de Deea, pe pagina sa de Facebook.

Deea și Dinu Maxer s-au umplut de bani

Deea și Dinu Maxer s-au apucat de afaceri. După ce și-au dedicat o bună parte din viața industriei spectacolului, cei doi au decis să se orienteze și „pe lucruri serioase”. Principalul motiv pentru care au luat decizia de a se reorienta profesional este că au realizat că veniturile pe care le pot obține din muzică și dans nu sunt suficiente pentru o familie de 4 persoane. Dinu Maxer a povestit într-un interviu, că veniturile pe care le obțin acum sunt exponențial mai mari și că sunt mulțumiți de cum arată conturile lor bancare.

În prezent, atât Deea, cât și Dinu Maxer au un job total diferit de ceea ce făceau înainte. Conform declarațiilor lui Dinu, amandoi ocupă poziția de director de marketing. Aceștia au responsabilitatea de a promova pe piața din România produsele de curățenie și de înfrumusețarea ale unei companii turcești.