Un nou DIVORŢ zguduie showbiz-ul. O cunoscută prezentatoare, divorţ după 15 ani de mariaj. Primele declaraţii

Prezentatoarea Raluca Moianu  a divorţat după 15 ani de căsnicie. "Nu am avut nimic de împărţit. Fiecare are casa lui, maşina lui, firma lui, aşa că lucrurile sunt foarte clare între noi şi ne înţelegem aşa cum am stabilit", declară vedeta.

29 ian. 2014, 22:59
Un nou DIVORŢ zguduie showbiz-ul. O cunoscută prezentatoare, divorţ după 15 ani de mariaj. Primele declaraţii

Raluca Moianu a divorţat de soţul ei după o căsnicie de 15 ani. În ciuda speculaţiilor din presă, se pare că cei doi nu au avut nimic de împărţit nici la propriu, nici la figurat. Mai mult de atât, vedeta trece printr-o perioadă neaşteptat de bună, în care se concentrează pe muncă şi în special pe creşterea fiicei ei, Mara. „Sunt liniştită acum şi îmi e bine. Nu e uşor să te desparţi de cineva după 15 ani, dar am făcut-o în linişte, pentru că nu avem nimic să ne reproşăm. Aşa am hotărât noi că e mai bine separaţi. Nu am avut nimic de împărţit. Fiecare are casa lui, maşina lui, firma lui, aşa că lucrurile sunt foarte clare între noi şi ne înţelegem aşa cum am stabilit”, a declarat Raluca Moianu pentru ziarulring.ro.

Andreea Marin pe Facebook: „Vă anunţ că divorţez”

Dacă în unele căsnicii eşuate, copiii sunt prinşi la mijloc, iar educaţia lor este compromisă, în cazul Ralucăi Moianu lucrurile stau diferit. Nu există o luptă în care fiecare părinte încearcă să îşi atragă copilul de partea lui, ci o luptă pentru fericirea micuţei. „Cu Marius am rămas prietenă, avem o relaţie foarte bună şi ne ajutăm reciproc. Avem un copil împreună şi ne concentrăm pe creşterea lui. Mara nu e prinsă la mijloc, amândoi clădim educaţia ei. Tati nu mai stă cu noi, dar ea înţelege. El vine pe la noi, se joacă şi ies împreună. Ea ştie că, dacă nu poate mami, vine tati şi o duce la şcoală, deci are o siguranţă din ambele părţi”, a mai spus Raluca Moianu. 

Citeşte şi

Un nou DIVORŢ zguduie showbiz-ul. Află ce prezentatoare cunoscută divorţează după 15 ani de căsnicie