Un nou dosar pentru Firicel, din Las Fierbinţi. De data asta actorul a fost prin conducând cu permisul suspendat

Actorul Cuzin Toma, Firicel din Las Fierbinţi, a fost trimis în judecată de procurorii de la Sectorul 3, după ce a fost prins de poliţişti conducând fără permis.

21 apr. 2022, 08:35
Un nou dosar pentru Firicel, din Las Fierbinţi. De data asta actorul a fost prin conducând cu permisul suspendat

Până acum, Cuzin Toma, alias Firicel, a fost iertat în trei dosare, clasate de DIICOT, pe motiv că că nu există interes public pentru sancționarea actorului.

Pe portalul Ministerului Justiției este precizat că procesul lui Firicel are ca obiect „conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art. 335 NCP)”, articol potrivit căruia inculpatul n-ar fi avut deloc permis pentru vehiculul pe care îl conducea, dar Spynews.ro, citând procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, scrie că actorul este judecat pentru că a condus în timp ce avea permisul suspendat.

Citeşte şi Toma Cuzin, de la mină la biserică. Care era visul lui Firicel din Las Fierbinţi: „M-am mutat singur într-o garsonieră la 11 ani”

În ultimii ani, Cuzin Toma a scăpat de trei ori de pușcărie, cu ajutorul procurorilor DIICOT, care i-au clasat dosarele. Un dosar a fost înregistrat pe 5 decembrie 2019, obiectul fiind „confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCP)”. Un dosar similar a fost înregistrat în 2017. La momentul respectiv, Cuzin Toma fusese prins la volan sub influenţa substanţelor interzise. De asemenea, în 2007 Firicel a mai avut un dosar pentru trafic de droguri, după ce a fost prins cu marijuana, pe litoral.

Citeşte şi Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi. Drama trăită de nevasta lui Firicel din Las Fierbinţi