Un nou incident aviatic, cu răniţi. O aeronavă British Airways s-a prăbuşit în gol sute de metri VIDEO

Pasagerii cursei British Airways pe ruta Londra - Tampa (Florida) au trăit clipe de coşmar atunci când aparatul de zbor a intrat într-o zonă de turbulenţe şi s-a prăbuşit într-un gol de aer, mai multe sute de metri.

07 mai 2019, 19:41
Un nou incident aviatic, cu răniţi. O aeronavă British Airways s-a prăbuşit în gol sute de metri VIDEO

În urma turbulenţelor severe, cel puţin14 persoane au fost rănite. Unul dintre pasageri a postat pe Internet imagini video din care se pot vedea urmările acestui incident: lucruri împrăştiate pe culoare şi plafonul avariat. „Scene incredibile în avion, avionul a căzut fără avertisment, mulți oameni s-au lovit de plafon„, a scris acesta.

În urmă cu două zile, un avion de pasageri de model Suhoi Superjet 100 de pe cursa Moscova – Murmansk, a fost implicat într-o catastrofă aviatică. La doar 28 minute după decolare, nava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul a aterizat din a doua încercare. La aterizarea forțată însă motoarele au luat foc, iar flăcările au cuprins coada avionului. Din cele 78 de persoane aflate la bord, au supraviețuit doar 37.