Un nou măcel în SUA. Un bărbat şi-a ucis cei cinci copii, soţia şi soacra, apoi s-a sinucis

Un bărbat din Utah şi-a împuşcat mortal cei cinci copii, soacra sa şi soţia şi apoi s-a sinucis, la două săptămâni după ce femeia a cerut divorţul, potrivit autorităţilor locale.

06 ian. 2023, 08:43
Un nou măcel în SUA. Un bărbat şi-a ucis cei cinci copii, soţia şi soacra, apoi s-a sinucis

Poliţia a dezvăluit, de asemenea, într-o conferinţă de presă de joi, că ofiţerii l-au investigat pe bărbatul de 42 de ani şi familia lui „cu câţiva ani înainte”, sugerând posibile probleme anterioare în familie. Şeful poliţiei Enoch, Jackson Ames, nu a oferit mai multe detalii.

Copiii, trei fete şi doi băieţi, aveau vârste cuprinse între 4 şi 17 ani.

Anchetatorii ştiu despre cererea de divorţ, dar nu şi dacă aceasta a fost motivaţia din spatele crimelor, a spus primarul Geoffrey Chesnut, potrivit News.ro.

Crimele au zguduit micul oraş Enoch din sudul Utah, situat la jumătatea distanţei dintre Salt Lake City şi Las Vegas. Se află într-una dintre zonele din ţară cu o dezvoltare rapidă, iar comunităţile de locuinţe noi sunt formate în principal din familii numeroase care aparţin, la fel ca majoritatea din Utah, Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, cunoscută ca biserica mormonă.

Cei decedaţi erau membri ai cultului cunoscuţi în oraş.

Citeşte şi: VIDEO: Accident aviatic grav. Au fost confirmate primele decese, după coliziunea dintre două elicoptere