Un nou mister neelucidat, o navă cu 20 de persoane a dispărut în Triunghiul Bermudelor. Garda de Coastă a SUA a suspendat căutările

Garda de Coastă a SUA a suspendat căutările în cazul unei nave dispărute pe 28 decembrie în zona faimosului Triunghi al Bermudelor.

04 ian. 2021, 22:46
Un nou mister neelucidat, o navă cu 20 de persoane a dispărut în Triunghiul Bermudelor. Garda de Coastă a SUA a suspendat căutările

Ambarcaţiunea avea 20 de persoane la bord şi a plecat pe 28 decembrie din Bahams, fiind planificată să ajungă în Florida o zi mai târziu. Contactul cu echipajul a fost pierdut însă în Triunghiul Bermudelor, iar Garda de Coastă a SUA a început imediat să cerceteze zona.

Conform declarațiilor oficiale, este vorba despre o navă Mako Cuddy Cabin, albastru cu alb, lungă de 9 metri şi care a părăsit portul Bimini cu destinația Lake Worth, potrivit BBC.

Citeşte şi SS Cotopaxi, o navă dispărută în Triunghiul Bermudelor, găsită după 100 de ani

Autoritățile nu au furnizat date suplimentare despre identitatea celor aflați la bord, lăsând de înțeles că detaliile sunt deocamdată necunoscute. „Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familiile persoanelor dispărute. Facem apel la persoanele care au informații despre persoanele aflate pe navă să ne contacteze cât mai curând posibil„, a declarat coordonatorul acțiunii de căutare, după ce a anunţat încheierea operaţiunilor de cercetare a unei zone cu o suprafaţă de aproape 30.000 de kilometri pătraţi.

Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Suprafața cuprinsă este de circa 1.2 milioane km². Există unele speculații cum că în această regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: dispariții ale unui număr mare de vase și aparate de zbor, activități paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama ființelor extraterestre.