Un nou partid sau o Operaţiune de curăţare a PSD

800 de tineri care l-au sprijinit pe Ponta în campanie, din toate județele, s-au întâlnit aseară la Clubul Fratelli din București. Sebastian Ghiță si echipa de campanie a lui Victor Ponta au fost cei care au organizat evenimentul. 

05 dec. 2014, 08:56
Un nou partid sau o Operaţiune de curăţare a PSD

Peste 18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat în campania lui Victor Ponta. Sebastian Ghiță şi echipa de campanie a lui Victor Ponta au organizat un eveniment pentru a le mulţumi. 

Sebastian Ghiță a vorbit în fața acestora la începerea evenimentului strigând : „Vanghelie e aici?””Iliescu e aici ?” „Nuuuuu !!!”, au răspuns cei prezenți.

Potrivit unor participanți, Sebastian Ghiță le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând și, în același discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă şanse egale în fața autorităților române cu firmele şi investitorii străini. În același ton politic, Ghiţă le-a spus că avem nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii din România care vor să muncească si să aiba un viitor în tara lor. 


loading...
Partenerii noștri