Un nou partid sau o Operaţiune de curăţare a PSD

800 de tineri care l-au sprijinit pe Ponta în campanie, din toate județele, s-au întâlnit aseară la Clubul Fratelli din București. Sebastian Ghiță si echipa de campanie a lui Victor Ponta au fost cei care au organizat evenimentul. 

05 dec. 2014, 08:56
Un nou partid sau o Operaţiune de curăţare a PSD

Peste 18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat în campania lui Victor Ponta. Sebastian Ghiță şi echipa de campanie a lui Victor Ponta au organizat un eveniment pentru a le mulţumi. 

Sebastian Ghiță a vorbit în fața acestora la începerea evenimentului strigând : „Vanghelie e aici?””Iliescu e aici ?” „Nuuuuu !!!”, au răspuns cei prezenți.

Potrivit unor participanți, Sebastian Ghiță le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând și, în același discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă şanse egale în fața autorităților române cu firmele şi investitorii străini. În același ton politic, Ghiţă le-a spus că avem nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii din România care vor să muncească si să aiba un viitor în tara lor.