Un nou proces pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera spune că este o răzbunare: ”Să se ducă să urle la curbubeu. Pe mine nu mă interesează”

Gigi Becali a fost dat în judecată de Primăria Constanța, procesul având ca obiect “autorizare desfiinţare lucrări”. Este vorba despre mai multe lucrări despre care Direcția Poliția Locală Constanța a spus că sunt executate ilegal. Latifundiarul din Pipera vede totul ca pe o răzbunare, însă le transmite „dușmanilor” că nu au nicio șansă să-l pună la pământ.

11 ian. 2024, 15:26
Un nou proces pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera spune că este o răzbunare: ”Să se ducă să urle la curbubeu. Pe mine nu mă interesează”

Gigi Becali este la cuțite cu Primăria Municipiului Constanța. Instituția aflată în subordinea lui Vergil Chițac l-a dat în judecată pe latifundiarul din Pipera după ce în aprilie 2021 agenții din cadrul Direcția Poliția Locală Constanța au efectuat un control la un imobil, ocazie cu care au constatat că Gigi Becali, în fond proprietarul, ar fi executat ilegal mai multe lucrări, scrie Cancan.

Citește și: Gigi Becali și-a recunoscut cel mai mare păcat: „De ispite nu ne putem feri niciodată, nici nu prea am știut”

Primăria Constanța îi solicită patronului de la FCSB desființarea lucrărilor de construcții care ar fi fost realizate în mod nelegal. Procesul durează de aproximativ un an și și-a consumat mai multe termene, următorul fiind stabbilit pentru 7 martie.

Gigi Becali susține că la mijloc este vorba de o răzbunare cu iz politic.

„Am construit o vilă în cartierul Tomis, iar unul de la USR s-a trezit că am construit un geam ilegal. Aici e vorba de o răzbunare. Totul a început după ce i-am făcut atei și ‘satanici’ și s-au pus pe mine. Să se ducă să urle la curbubeu. Pe mine nu mă interesează de proces. Păi ați văzut voi, vreodată, urs învins de vulpe? Nu au nicio șansă”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Citește și: Dieta lui Gigi Becali. Ce aliment nu lipsește nici de la masa de Revelion 2024. „Am fost lacom în viață”

Procesul cu Primăria Municipiului Constanța nu este singurul în care Gigi Becali este implicat. Milionarul mai are în desfășurare un proces cu Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA), care l-a sancționat că ar fi populat o baltă cu pește. A încasat o amendă de 3.500 de lei, iar patronul FCSB-ului a cerut în instanță anularea procesului verbal și contravenția.