Un nou caz Caracal. Ro-alert, două fetiţe au fost răpite din Braşov. Anunţul făcut de Marian Godină. UPDATE: fetiţele au fost găsite!

Autorităţile au  declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză. DSU a emis Ro-alert cu semnalmentele. Agresorul, cerectat şi în trecut pentru deviaţii sexuale, a fost prins. Se pare că, la audieri, acesta a recunoscut că le-a agresat pe fetiţe.

12 nov. 2022, 16:46
Un nou caz Caracal. Ro-alert, două fetiţe au fost răpite din Braşov. Anunţul făcut de Marian Godină. UPDATE: fetiţele au fost găsite!

UPDATE: Fetiţele au fost găsite după Ro-alert-ul emis la Braşov, iar răpitorul dus la audieri în cătuşe şi va fi reţinut 24 de ore. Se pare că fetiţele au fost agresate sexual, bărbatul a mai fost condamnat pentru viol şi era pe lista posibililor prădători sexuali

Bărbatul care le-a luat, vineri, de la locuinţa lor, sub pretextul că le duce la un grătar, să se joace cu alţi copii, se află în custodia poliţiştilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

„Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov”, transmite IPJ Braşov.

Ro-alert la Braşov. Poliţia Braşov a emis, sâmbătă după amiază, alertă privind răpirea a două fete, surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani. Fetele au fost luate, vineri seară, de la domiciliul lor, de un bărbat, prieten al concubinului mamei lor, pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii.

Mesaj RO-Alert emis de autorităţile din Azuga – un urs a dat iama în cimitir

„La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat  prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia a două minore, respectiv Repede Gabriela-Mihaela, în vârstă de 12 ani şi Gecso Elena-Andreea, în vârstă de 10 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoştinţă a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00. Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliţie”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Autorităţile au  declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. La oravtransmiterii acestei ştir se fac ample căutări, mai multe echipaje din judeţu Braşov efectuând verificări, în vederea depistării celor două fete.

Citeşte şi

Raed Arafat: „Oricând putem avea un cutremur de 5,5, de 6, de 6,5 şi unul de 7”. De ce nu se dau mesaje Ro Alert

Marian Godină cere să se seune la 112

Persona din imaginea de mai jos este suspectă de răpirea a două fete cu vârste de 10 și 12 ani. Se deplasează cu un Audi A6 negru, model 2001, cu nr. B 70 UXF. Le-a luat cu mașina aseară din comuna Vama Buzăului, jud Brașov. Orice distribuire ajută! În caz de identificare, apelați 112, nu interveniți!