Un nou scandal cu fotbalişti beţi în avion. Puternic alcoolizaţi, toţi jucătorii unei echipe au fost reţinuţi de poliţie la aterizare

Publicat: Joi, 11 Aprilie 2019 23:11 // Actualizat: Joi, 11 Aprilie 2019 23:11 // Sursa: romaniatv.net

O vacanță în Spania a început cum nu se putea mai prost pentru o întreagă echipă de fotbal din Anglia. În timpul unui zbor de la Bristol spre Alicante, 25 de persoane, membri ai unei echipe de amatori, s-au îmbătat în avion și au provocat un scandal monstru.

La aterizare, offițerii Gărzii Civile din Alicante au fost chemați la fața locului, iar aceștia susțin că aproape toți jucătorii erau beți.

"Pilotul unui avion care urma să ajungă de la Bristol a cerut prezența ofițerilor Gărzii Civile la aterizare, pentru a se ocupa de probleme de ordine publică apărute în aeronavă și care a implicat un număr mare de pasageri. Când avionul a sosit, ofițerii de securitate de pe aeroport au trebuit să evacueze cele 25 de persoane, membri ai unei echipe britanice de amatori.

Pe parcursul zborului, au afișat o atitudine agresivă, cauzând probleme de ordine publică și deranjându-i pe ceilalți pasageri, ignorând îndemnurile echipajului de a se calma. Mulți dintre ei păreau clar sub influența alcoolului", a spus un purtător de cuvânt al Gărzii Civile din Alicante, fără a preciza numele echipei.

În momentul în care jucătorii au fost evacuați din avion, pasagerii au aplaudat și au scandat intervenția forțelor de ordine.

"Cei 25 de britanici au fost scoți din avion în scandări și aplauze ale pasagerilor și au fost duși de ofițerii Gărzii Civile în aeroport pentru a fi indentificați", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Jucătorii nu au fost arestați, ci doar reținuți. Incidentul survine la doar o lună după ce regulamentul din mai multe aeroporturi din Marea Britanie s-a schimbat și prevede interzicerea consumării de băuturi alcoolice cumpărate din duty-free.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H