Un nou scandal în fotbal: Florin Talpan dă în judecată LPF. „Veţi plăti! Nu veţi scăpa!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, amenință LPF cu judecata în urma concursului organizat pentru fanii FCSB privind lansarea FIFA 21.

29 oct. 2020, 18:30
Un nou scandal în fotbal: Florin Talpan dă în judecată LPF. „Veţi plăti! Nu veţi scăpa!”

Florin Talpan a luat foc deoarece întrebările adresate fanilor FCSB conțin referințe la istoria Stelei.

„Prin acțiunea sa, LPF aduce prejudicii de imagine Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Vom analiza această situație la club și, cel mai probabil, vom formula acțiuni în instanță împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal. Personal, i-am notificat de mai multe ori, dar fără rezultat! LPF știe de procesele pe care Steaua București le-a câștigat împtotriva celor de la FC FCSB. Așadar, reprezentanții legali ai LPF nu au nicio scuză. Dacă ei insistă să se folosească de imaginea Stelei pentru a se promova, pentru a-și face reclamă lor și clubului FCSB, îi vom obliga în instanță să plătească prejudiciile. Și să nu creadă că pot scăpa doar pentru că au evitat să folosească numele Stelei în această postare, încercând să eludeze legea morală și bunul simț”, a spus Florin Talpan pentru Pro X.

CSA Steaua vinde echipa de fotbal din Liga 3. Doi miliardari români negociază cu Armata

LPF creează controverse în disputa FCSB – CSA Steaua cu ocazia lansării FIFA 21. Liga organizează un concurs destinat tuturor fanilor echipelor din Liga 1, în care publică câte şase întrebări referitoare la istoria câte unui club din prima divizie. În cazul FCSB, întrebările au făcut referire și la perioada 1947-2003, palmares care, în acest moment, aparține celor de la CSA Steaua București.