Un nou scandal în justiţie. Un procuror este acuzat de hărţuire sexuală VIDEO

Un procuror la Parchetul de pe langa Judecătoria Oraviţa este protagonistul unui scandal sexual imens. Procurorul este acuzat de hărţuire de o femeie care este parte într-un dosar instrumentat de el. Există chiar şi înregistrări care arată comportamentul indecent al magistratului care neagă totul. În urma difuzării înregistrărilor, procurorul general al României a anunţat că va face verificări.

23 ian. 2018, 09:42
Un nou scandal în justiţie. Un procuror este acuzat de hărţuire sexuală VIDEO

Bărbatul este acuzat de victimă că i-a făcut avansuri şi că i-a propus explicit să întreţină relaţii sexuale şi, mai mult, să colaboreze cu el în alte dosare, potrivit Antena 3. „Într-o seară, am acceptat să mă văd cu el pe centura oraşului, ca să nu ne vadă prea multa lume. M-a întrebat cum mă simt şi m-a sărutat. M-a surprins„, susţine victima.

George Bucurică a refuzat să comenteze acuzaţiile şi a spus că totul este ”o greşeală” şi că o relaţie cu respectiva femeie este ”exclusă”. Înregistrările arată însă altceva.

Femeia este parte vătămată într-un dosar instrumentat chiar de către procurorul George Bucurică. Plângerea penală pentru hărţuire nu a fost finalizată până în acest moment.

Ne-am mai văzut odată, spunându-mi să nu-mi fac grij, dar contra-cost să mă culc cu el şi să îi furnizez unele informaţii„, mai susţine victima.