Un nou scandal între Vandam şi senatorul Ionel Agrigoroaei. Interlopul i-a sudat poarta demnitarului FOTO

Un nou episod în scandalul dintre un senator ieşean şi vecini săi ţigani. De această dată, interlopii au sudat poarta imobilului. Săptămâna trecută, ţiganii au spart ţevile de gaz de la vila demnitarului. Anul trecut, aceiaşi interlopi i-au săpat groapă senatorului chiar în curtea casei.

15 ian. 2015, 11:59

Interlopul Vandam Constantin a sudat poarta de acces la vila pe care o împarte cu senatorul Ionel Agrigoroaei, informează România TV. Vandam i-a transmis demnitarului să-şi cumpere elicopter pentru a intra în curte.

Citeşte şi ATENTAT mafiot la casa unui senator. Interlopii au spart ţevile de gaz VIDEO

Conflictul dintre dintre cei doi a început în toamna anului trecut, după ce Vandam, membru al clanului Tănase, a cumpărat în urma unei licitaţii o parte din vila în care locuieşte senatorul.

Săptămâna trecută Ionel Agrigoroaei a reclamat că ţiganii i-au tăiat gazele. Momentul a fost suprins pe camerele de supraveghere. În imagini se vede cum doi bărbaţi rup branşamentul de la gaze cu un cleşte şi un ciocan.

Senatorul Ionel Agrigoroaei a cerut ajutorul poliţiştilor care au deschis dosar penal pentru distrugere. Nu este pentru prima oară când Vandam îşi terorizează vecinul demnitar. De sărbători a sistat şi furnizarea cu apă a imobilului pe care îl împarte cu Agrigoroaei, după ce în prealabil oprise şi furnizarea de curent electric. Senatorul Ionel Agrigoroaei consideră că toate aceste acţiuni au ca scop evacuarea sa din vilă, pentru ca interlopul să pună mâna pe întregul imobil.

Citeşte şi Senator din Iaşi lăsat fără curent şi apă de Sărbători, de vecinul interlop Vandam

În luna noiembrie, Vandam a săpat o groapă în curtea casei senatorului şi l-a ameninţat cu moartea.

Vandam Constantin face parte din clanul Tănase, de la Iaşi, al cărui lider, Cosmos, se află în puşcărie după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină. A mai fost cercetat pentru distrugere şi ameninţare după ce a sărit cu toporul la angajaţii unui service auto şi a ameninţat un frizer, însă a scăpat de acuzaţiile penale după ce ambele părţi şi-au retras plângerile.