Un nou scandal la Hollywood. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie: „Asocieri și intenții otrăvitoare”

Un nou scandal la Hollywood. Nici bine nu s-a sfârşit procesul dintre Amber Heard şi Johnny Depp, că se anunţă un alt scandal răsunător. Brad Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție, Angelina Jolie, acuzând-o că a vândut acțiunile podgoriei pe care o dețineau la comun pentru a-i face rău.

08 iun. 2022, 15:48
Un nou scandal la Hollywood. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie: „Asocieri și intenții otrăvitoare”
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actorul a luat această decizie după ce fosta lui soţie a vândut pachetul de acțiuni unui oligarh rus. Din acetele depuse de avocații actorului, reiese că Angelina Jolie a făcut asta ca să îi cauzeze rău fostului tău soț.

Citeşte şi: Brad Pitt iubește din nou. Cine i-a furat inima starului american

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

Fostul cuplu a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni din Chateau Miraval şi podgoria sa aflată în satul Correns din sud-estul Franței, în anul 2008. De altfel, acesta este și locul în care cei doi s-au căsătorit șase ani mai târziu, așa că are o semnificație importantă pentru ei.

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că știa faptul că Yuri Shefler va încerca să controleze afacerea pe care actorul s-a străduit ani buni să o facă profitabilă. Mai mult decât atât, îl acuză pe oligarhul rus de faptul că are un trecut dubios în afaceri, iar asocierea sa cu Brad Pitt i-ar afecta imaginea.

Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt. Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval. A câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”, arată documentele, potrivit Fanatik.ro.

Angelina Jolie și Brad Pitt se puseseră de acord ca niciunul dintre ei să nu vândă părțile deținute în podgorie unul fără știrea celuilalt, lucru pe care actrița nu l-ar fi respectat. „Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie. (… ) Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”, mai arată documentele.