Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Declaraţii incendiare despre trecutul antrenorului: „N-ai vrut nicio relaţie!”

Sarah Dumitrescu a făcut declaraţii incendiare la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. La mai bine de un an de la divorţul celor doi, fiica Anamariei Prodan din prima căsătorie vine cu acuzaţii grave la adresa celui pe care l-a considerat tată vitreg.

11 dec. 2023, 09:59
Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Declaraţii incendiare despre trecutul antrenorului: „N-ai vrut nicio relaţie!”
Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Declaraţii incendiare despre trecutul antrenorului: "N-ai vrut nicio relaţie!"

Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. În cadrul unei emisiuni, Saraj Dumitrescu a vorbit cu ochii în lacrimi despre fostul soț al mamei sale, fiind total dezamăgită de faptul că acesta nu a mai căutat-o după separarea de mama sa.

Citeşte şi: Tragediile care i-au marcat viața actorului Marian Râlea: „E o tristeţe îngrozitoare şi e foarte greu să accepţi”

„Eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi. Adică tu m-ai crescut, tu ar trebui să mă cauţi. El nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit la televizor şi la podcasturile pe care le-a dat, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi şi eu nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Dacă vrei, bine, dacă nu, nu. Eu nu am nimic să-i zic. Cred că ştie ce a făcut, ştie cum ne-a rănit. Nu am nimic să-i spun, ştie deja asta. M-a dezamăgit foarte tare. Eu nu am înţeles niciodată prin ce a trecut mama. Adică, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut şi după ce am văzut cum s-a simţit mama şi toată dinamica, o să fiu mult mai atentă pe cine îmi aleg pentru că nu vreau niciodată să trec prin ce a trecut ea”, a spus Sarah Dumitrescu.

Citeşte şi: De ce nu s-a recăsătorit Dorel Vişan după moartea soției: „Am avut prietene, am și astăzi, dar nu am mai putut”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat o țară întreagă, mai ales că, cei doi soți reprezentau un exemplu de familie perfectă. Pe lângă toți cei care i-au îndrăgit, cea mai șocată a fost chiar impresara, care nu s-ar fi așteptat niciodată ca bărbatul de lângă ea să renunțe la familia pe care au construit-o împreună pentru a fi alături de Corina Caciuc, care este pregătită să aducă pe lume al doilea său copil cu antrenorul.