Un nou SECRET al Mărioarei Zăvoranu a ieşit la iveală. Ce ascundea în Prahova FOTO

Adevărata "comoară" a Mărioarei Zăvoranu nu se află în casa de la Afumaţi, ci într-o localitate din Prahova, Proviţa de Sus, acolo unde mama Oanei se retragea atunci cand voia sa scape de stresul cotidian.

09 iun. 2015, 19:23

Oana Zavoranu a pomenit de putine ori de casa de la munte a mamei sale. La un moment dat, ea a povestit ca Marioara „avea un conac” la munte, unde mergea cu fratele ei, celebrul Gigicu, scrie wowbiz.ro.

In realitate, casa de la Provita nu e nici pe departe un conac, ci este mai degraba una batraneasca. Ce-i drept, una mare, insa fara imbunatatiri semnificative dupa ce a fost cumparata in urma cu 20 de ani de la un satean din Provita. In curte, Marioara si-a construit o bucatarie de vara din lemn, iar in spatele casei se afla o livada cu pomi fructiferi.

CITEŞTE ŞI Medicul care a îngrijit-o pe Mărioara, Ioanel Sinescu, o face de râs pe Oana Zăvoranu. Ce a spus despre ea

Drumul de acces este pietruit si in panta, ceea ce il face destul de greu pe timp de iarna. De altfel, atunci cand ninge, intreaga localitate devine complet izolata.

Vecinii spun ca nu au vazut-o niciodata pe Oana Zavoranu pe acolo, nici inainte de moartea Marioarei, nici dupa. In schimb, din cand in cand mai apare pe aici Gigicu, unchiul vedetei, care are un fel de rol de administrator al casei. El si sotia lui au grija de casa si de gradina, in lipsa Marioarei.