UN NOU VIRAL PE INTERNET. La doar TREI ANI, doi copii dau din cap pe muzică heavy metal VIDEO

Un video viral de pe Youtube arată că muzica heavy metal poate să fie plăcută la orice vârstă. Un părinte şi-a filmat cei doi copii, de doar trei ani, în timp ce dansau pe o piesă rock, cântată de trupa Korn.

03 mart. 2013, 06:17
UN NOU VIRAL PE INTERNET. La doar TREI ANI, doi copii dau din cap pe muzică heavy metal VIDEO

Anumiţi părinţi ştiu cum să îşi crească copiii în spiritul muzicii rock. Un film postat pe site-ul de sharing video Youtube a devenit viral, după ce utilizatorii care l-au văzut au rămas surprinşi de prestaţia celor mici. Inedit este faptul că Lukas Payne, bebeluşul de doar trei ani ştie melodia pe de rost, dat fiind coregrafia lui perfectă. În timp ce unul dintre copii pare să se plictisească, al doilea „simte” piesa „Falling away from me”, cântată de trupa Korn.

Citeşte şi Un papagal dansează senzaţional pe piesa lui Ray Charles VIDEO

Filmarea a fost postată de unul dintre părinţi pe Internet, fiind vizionată de peste o sută de mii de oameni. Timp de aproape un minut, copilul aflat pe bancheta din spate a maşinii se manifestă asemeni unui star rock. Cu toate că este prea devreme pentru o astfel de afirmaţie, numeroşi utilizatori care au văzut acest copil, cred că el va ajunge o mare vedetă. Dat fiind mediu în care trăieşte, într-o famile cu preferinţe pentru acest gen muzical, Lukas are toate şansele să devină o celebritate rock.

Citeşte şi Formaţia rock a viitorului: Trei roboţi cântă o melodie heavy-metal celebră VIDEO