Un nou scandal marca Diana Șoșoacă. Senatoarea a luat cu asalt un spital de psihiatrie din Argeș

Diana Șoșoacă a provocat un nou scandal. De această dată, senatoarea a luat cu asalt un spital de psihiatrie din Argeș unde s-a certat cu personalul unității.

02 sept. 2022, 18:52
Un nou scandal marca Diana Șoșoacă. Senatoarea a luat cu asalt un spital de psihiatrie din Argeș

Un scandal mosntru a izbucnit zilele trecute, în fața Spitalului de Psihiatrie din Vedea, după ce senatoarea Diana Șoșoacă, împreună cu fiul unui bolnav internat au dat buzna în spital, acuzând conducerea și personalul medical de internare ilegală și tratament neadecvat.

Citește și Diana Şoşoacă bagă fitile în mariajul dintre George Simion şi Ilinca: „Fata asta va sfârşi prost, politica e o mare nenorocire. Nunta a fost o mizerie şi o ţigăneală”

Senatoarea a cerut externarea imediată a pacientului internat în urma unei hotărâri judecătorești. Evident că acest lucru nu a fost posibil, spre nemulțumirea celor doi care au alertat timp de trei ore, de la pacienți, personal, conducerea spitalului, până la autorități și organe de poliție.

La întregul circ a participat și omul de televiziune Luis Lazarus, care i-a ținut isonul senatoarei dreptății.

Gheorghe Dinică, bărbatul internat este un fost polițist de frontieră care ar fi devoalat niște nereguli din interior. De atunci, spune fiul acestuia se invocă tot felul de motive pentru a-i îngreuna existența.

Comunitatea din Bascov și în special, vecinii bărbatului internat sunt de altă părere. Aceștia spun că de-a lungul timpului, Dinică le-ar fi cauzat mai multe probleme.

Acesta ar fi provocat zeci de scandaluri și a adresat nenumărate injurii, ba chiar devenea violent și își bătea vecinii.

Numai în ultima perioadă de timp există 10 sesizări la 112 în urma cărora au fost aplicate 10 sancțiuni.

Există chiar și mai multe dosare penale întocmite pe numele acestuia, acuzațiile fiind de asemenea, de loviri, injurii și acte de violență.

Concret, Gheorghe Dinică a bătut mai mulți vecini, unii dintre ei având și certificat medico-legal.

Timp de trei ore Diana Șoșoacă a stat în poarta unității medicale și s-a certat cu personalul.

În cele din urmă, conducerea spitalului a sunat la 112, iar echipajul de polițiști a încercat să calmeze spiritele.

Citește și Diana Şoşoacă nu vede cu ochi buni nunta lui George Simion cu Ilinca: „Mi-e milă de fata asta. Păcat că şi-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani”