Un ofiţer de la Crimă Organizată a rănit doi oameni. El se urcase beat la volan

Un ofiţer de la Crimă Organizată Arad s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier produs în apropierea Universităţii. În urma accidentului două persoane au fost rănite.

19 oct. 2017, 09:06
Un ofiţer de la Crimă Organizată a rănit doi oameni. El se urcase beat la volan

Conducătorul auto este ofițer în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, care se afla la volanul mașinii personale, în timpul liber.

Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit faptul că aseară (miercuri seara-n.r.), în jurul orelor 21.00, un bărbat de 41 de ani din Arad a condus un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din direcția Piața Drapelului către strada Eugen Popa, pe banda 2 de circulație, iar când a ajuns la intersecția cu strada Elena Drăgoi (pe care se află universitatea-n.r.), a efectuat manevra de întoarcere intrând în coliziune cu un autoturism condus pe banda 3 de circulație, pe același sens de mers, de un tânăr de 24 de ani din Arad. În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 24 de ani și a unei tinere de 23 de ani, pasageră în autoturismul accidentat. Continuăm cercetările”, a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Şoferul vinovat de producerea accidentului era băut. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aer expirat.