Un oligarh rus dezvăluie planul de înlăturare a lui Putin din interior: „Oameni importanţi discută despre asta. În orice mod, va părăsi spaţiul public”

Cercul apropiaților lui Putin este deja pregătit să-l îndepărteze de la putere, înlocuindu-l cu o figură mai ”slabă”, asigură Leonid Nevzlin, om de afaceri ruso-israelian și fost șef al gigantului Yukos.

30 sept. 2022, 15:35
Un oligarh rus dezvăluie planul de înlăturare a lui Putin din interior: „Oameni importanţi discută despre asta. În orice mod, va părăsi spaţiul public”

Potrivit acestuia, colaboratorii lui Putin înțeleg că a început deja să enerveze foarte mult poporul rus și s-ar putea transforma într-o altă revoluție sângeroasă, pe care vor să o evite, astfel că la Kremlin, oameni foarte influenți discută deja despre necesitatea înlocuirii preşedintelui rus.

„Nu pot să spun cine, dar oameni foarte importanți discută despre asta. E timpul ca Vova să se îmbolnăvească. Înseamnă că ar trebui să se pensioneze… În orice mod, va părăsi spațiul public.

Două opțiuni: fie el va fi manipulat, fie, dacă va enerva oamenii și, cel mai probabil, o va face, atunci trebuie să fie înlocuit cu o figură credibilă”, a spus milionarul.

Potrivit acestuia, noul conducător al Federației Ruse, cu o mare probabilitate, va fi un reprezentant al așa-numitului „partid al războiului”. Este posibil să fie militar. Cele mai promițătoare grupuri care au șansa de a prelua puterea în Federația Rusă, conform lui Nevzlin, sunt trinitatea Kadîrov-Prigozhin-Zlotov, precum și grupul „măcelarului sirian”, generalul Serghei Surovikin.

„În locul lui (n.r. lui Putin), este nevoie de o figură puternică, cu autoritate. Mai bine cu epoleți”, a declarat antreprenorul.

Citeşte şi: Putin apropie graniţele Rusiei de România, notifică Parlamentul rus privind anexarea celor patru regiuni ucrainene. A început ceremonia în Piaţa Roşie VIDEO LIVE