Un oltean şi-a propus să ducă steagul României în toate ţările lumii până în 2022 GALERIE FOTO

Un român şi-a propus ca până în anul 2022 să colinde şi să ducă steagul României în toată lumea, respectiv în toate ţările. Ţinând cont că este destul de tânăr are toate şansele.

29 nov. 2013, 10:45

Cu sloganul „Oltean sunt, Jiti îmi zice, Român sunt pe un’ m-oi duce„, în multele ţări pe care le-a vizitat până acum tânărul şi-a făcut poze cu drapelul României, fie cu elefanţii din Africa, fie singur în China, unde a învăţat body language, întrucât nimeni nu înţelegea engleză.

„M-am simţit ca în copilarie, m-am jucat mimă, dar cu oameni mari, şi tot timpul. E ca un exerciţiu de a-i face pe oameni să înţeleagă ce vrei, doar prin gesturi şi body language”, spune Mihai Jitianu.

În schimb, a fost foarte surprins când într-o ţară africană a fost abordat de un chinez care i-a vorbit în română, asta în timp ce se poza cu tricolorul lângă elefanţi.

„Sunt băiatul care e mereu activ, omul care se implica în tot şi în toate. Băiatul care dispare şi pleacă spontan la Niagara chiar dacă tocmai a venit din New York de la un concert şi nu a dormit deloc. Sunt omul care pleacă azi în sudul Africii şi peste o săptămână este pe undeva prin India sau Australia”, se decrie tânărul. Chiar dacă este conştient că va fi o sarcină grea vrea să viziteze tot globul până în anul 2022.

„Până în anul 2022 vreau să duc steagul României în toate ţările din lume. Greu, dar realizabil”, spune băiatul.

Până acum olteanul a vizitat America, India, China, Kenya, Italia, Malaezia, Nepal, Australia, Belgia, Oman, Turcia, Filipine, Kazahstan, Maroc, Suedia…etc. 

Poţi vedea pe unde a plimbat Mihai Jitianu drapelul românesc AICI.