„Un om al străzii mi-a cerut bani să joace la loterie. A doua zi a câştigat!” 5 situaţii care te vor face să crezi în soartă

Uneori, suntem la locul potrivit, la momentul potrivit ca si cum cineva ne-ar fi dat o mana de ajutor, ceea ce ne facem sa credem ca „asa a fost sa fie".

09 oct. 2017, 20:37
„Un om al străzii mi-a cerut bani să joace la loterie. A doua zi a câştigat!” 5 situaţii care te vor face să crezi în soartă

Iata 5 povesti care ne demonstreaza cum coincidentele au schimbat in bine vietile unor oameni.

Intalnire pe nevazute

„Locuiam de doua saptamani intr-un apartament pe care il inchiriasem. Intr-o zi, am decis sa-mi organizez o zi de spa doar pentru mine. M-am acoperit din cap pana in talpi cu clei albastru. Apoi, cineva a intrat in casa, iar eu eram dezbracata, cu pielea pictata in albastru precum un personaj din Avatar. Intr-o secunda am privit in ochii surprinsi ai unui barbat, apoi am alergat in bucatarie si am pus mana pe un cutit. Barbatul tinea in mana un spray si incercam sa intelegem fiecare de ce celalalt se afla in casa. Asa am aflat ca era apartamentul lui pe care eu il inchiriasem de la bunica lui care spera sa-si casatoreasca nepotul. Inca ne amintim de ziua respectiva. Si inca locuiesc in acel apartament: acum formam o familei.”

Biletul castigator

„In apropierea casei mele se invartea un om al strazii. Intr-o zi a venit la mine si m-a rugat sa-i dau niste banuti pentru a-si cumpara un bilet la loterie. Nu-mi venea sa cred ca imi cere bani pentru asa ceva, insa i-am dat. A doua zi a venit la mine, mi-a inapoiat banii si mi-a spus:. Aproape ca am inceput sa plang. M-am bucurat ca i-am putut da o suma atat de mica iar asta l-a ajutat sa se puna pe picioare.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.