Un om de afaceri, ameninţat cu un pistol şi şantajat de recuperatori în sediul firmei sale

Un om de afaceri şi fost consilier judeţean din Galaţi spune că a fost ameninţat cu un pistol şi şantajat de recuperatori în sediul firmei sale. Imediat după incident, Mircea Cadar a fost la poliţie să depună plângere, dar i s-a făcut rău şi a ajuns la spital.

05 mart. 2013, 06:39
Un om de afaceri, ameninţat cu un pistol şi şantajat de recuperatori în sediul firmei sale

„A venit în urma unei crize de pierdere de cunoştinţă (…) A fost trimis la computer, i s-a făcut o electrocardiogramă care arată arată nişte modificări, care nu cred ca sunt de acum, reunind un infarct miocaric vechi”, a declarat Lavinia Sandru, medic la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Omul de afaceri susţine că mai mulţi indivizi au intrat cu forţa în firma sa.

Am fost ameninţat cu pistolul de un băiat care se ocupă de recuperări. O firmă de pază din Galaţi – au intrat înăuntru, au tăiat uşile de inox (..) Îmi cereau 300.000 de euro ca să imi dea spaţiul înapoi„, a explicat Mircea Cadâr.

Omul de afaceri susţine că şi locuinţa fiului său a fost vandalizată. Bărbatul a depus deja mai multe plângeri la poliţie.
 
Acest conflict a izbucnit de la intrarea în posesie în mod legal cu privire la o hală deţinută de un proprietar din municipiul Bucureşti. Persoana în cauză a formulat plângere sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, aspecte care fac obiectul unui dosar penal. În ceea ce priveşte aspectele de şantaj şi cămătărie, acestea vor fi verificate de procurorii DIICOT”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mircea Cadâr a fost consilier judeţean PDL Galaţi, dar anul trecut a plecat la PP-DD Brăila.