Un om de afaceri belgian a fost găsit mort în faţa locuinţei lui din Moscova GALERIE FOTO

Omul de afaceri belgian Bruno Charles De Cooman, vicepreşedintele Cercetării şi Dezvoltării gigantului rus al Siderurgiei NLMK, a fost găsit miercuri, în faţa apartamentului său din Moscova.

29 aug. 2018, 20:01

Grupul NLMK a trimis un comunicat oficial din partea grupului siderurgic prin care informează despre decesul Dr. Bruno Charles De Cooman.

Decesul lui Bruno De Cooman este o pierdere enormă pentru grupul nostru şi pentru întreg sectorul, pentru familia lui şi pentru prietenii săi. El a avut o contribuţie inestimabilă la dezvoltarea siderurgiei mondiale mulţumită inovaţiei în materia acestor produse.

Bruno a fost numit la conducerea noii Divizii de Cercetare şi Dezvoltare. Suntem devastaţi de această tragedie şi transmitem sincere condoleanţe apropiaţilor lui Bruno”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie, Grigori Fedorişin.

Potrivit agenţiei TASS, poliţia din Moscova a afirmat că „trupul neînsufleţit al omului de afaceri avea caracteristicile unei precipitări de la înălţime mare”.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, mai informează agenţia rusă.

NMLK este una dintre cele patru întreprinderi metalurgice mari din Rusia, care produce aproximativ o cincime din oţelul ţării.