Un om de afaceri din Constanţa a fost găsit CARBONIZAT în propria maşină

Un om de afaceri din Constanţa, proprietar al unui hotel ;i al mai multor lacuri din zonă, a fost găsit carbonizat în propria maşină. Primele date arată că este vorba despre o sinucidere. Potrivit România TV, bărbatul avea patru butelii în autoturismul lui de lux pe care singur l-ar fi incendiat. Pompierii sosiţi la faţa locului au stins incendiul, însă nu au reuşit să mai salveze viaţa bărbatului. Cunoscuţii spun că omul de afaceri era bolnav şi plin de datorii.

13 ian. 2014, 09:54
Un om de afaceri din Constanţa a fost găsit CARBONIZAT în propria maşină

Un om de afaceri din Olimp şi-a dat foc în propria maşină. Bărbatul a fost găsit carbonizat pe malul lacului Tatlageac, între localitatea 23 August şi staţiunea Olimp.

Bărbatul s-a urcat în maşină cu mai multe butelii şi şi-a dat foc. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Paula Anghel, a declarat că trupul carbonizat a fost găsit pe scaunul şoferului, iar în portbagajul autovehiculului au fost depistate patru butelii. Pompierii sosiţi la locul tragediei au reuşit să stingă focul, dar nu au mai putut face nimic pentru omul de afaceri.

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă. Oamenii legii iau în calcul atât varianta unei sinucideri, cât şi a unei crime sau accident.

Potrivit unor surse citate de România TV, bărbatul ar mai fi încercat în urmă cu două zile să se sinucidă. Atunci angajaţii lui l-ar fi salvat. Bărbatul suferea de ciroză şi avea datorii mari la bănci. În trecut, a fost cercetat de poliţie după ce o fostă angajată l-a acuzat de sechestrare.