Un om de afaceri şi soţia lui, bătuţi cu ranga şi jefuiţi de zeci de mii de euro VIDEO

Un om de afaceri şi soţia lui au fost bătuţi cu ranga în propria casă. Tâlharul a intrat mascat în vila dintr-un cartier rezidenţial din Piteşti şi a lovit fără milă în cei doi soţi. Unul dintre copiii lor a văzut scenele şocante. Agresorul a fugit cu câteva mii de euro.

17 mai 2015, 05:41

Atacul s-a dat sambata cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Prima victimă a hoţului a fost soţia milionarului care se afla pe terasa vilei. A fost izbită cu ranga în cap şi a căzut secerată.

Tâlharul a pătruns apoi în casă, a mers direct în dormitor unde omul de afaceri se afla în pat cu fiul lui de şase ani. A fost lovit sub privirile disperate ale copilului, potrivit România TV.

Bărbatul a căzut inconştient, iar copilul a fugit la bona care se afla într-o altă cameră cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Citeşte şi Fost sportiv de performanţă, BĂTUT cu BESTIALITATE de interlopi. L-au lovit cu RĂNGILE

Locul a fost imediat împânzit de criminalişti. Împrejurimile vilei impozante au fost verificate centimetru cu centimetru. Rude şi prieteni au venit de urgenţă la reşedinţa celor doi soţi.

Bărbatul atacat este un om de afaceri cunoscut din Piteşti. Conduce una dintre cele mai mari firme de transport internaţional. Atât el cât şi soţia au ajuns cu răni grave la spital. Starea femeii este însă critică. Ea a fost transferată în timpul nopţii la un spital din Capitală.

Vila impunătoare are un sistem de supraveghere video. Anchetatorii au ridicat toate înregistrările şi speră ca agresorul să fie repede identificat.