Un orădean a împuşcat mortal câinele vecinilor pentru că „nu îi plăcea faţa lui”

Un bărbat în vârstă de 32 de ani este cercetat de polițiștii bihoreni după ce ar fi împușcat mortal câinele vecinilor.

06 feb. 2016, 06:29
Un orădean a împuşcat mortal câinele vecinilor pentru că „nu îi plăcea faţa lui”

O orădeancă susţine că animalul său de companie, un labrador retriever în vârstă de un an și jumătate, a fost împușcat mortal de un vecin.

În dimineața zilei de miercuri, prietenul meu a ieșit la o plimbare în jurul blocului cu Jack. Fiind un cațel extrem de prietenos și jucăuș, așa cum îl știe tot blocul, toți copilașii, l-a lăsat liber pentru a mai fugi pe spațiul verde și pentru a-și face nevoile. Zburdând prin jurul blocului, adulmecând, un vecin s-a trezit că nu îi place fața cațelului meu și s-a hotărât să intre în casă, să scoată o pușcă și să-mi omoare câinele„, a povestit stăpâna lui Jack, notează bihon.ro.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este bănuit că ar fi utilizat o armă cu aer comprimat, neletală, pentru care nu ar fi posedat permisul de port armă. „În cauză s-a întocmit dosar penal. Bărbatul este cercetat de polițiștii Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul IPJ Bihor”, a declarat Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Bărbatul este cercetat pentru trei infracțiuni: nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, uciderea fără drept a unui animal și riscă până la 3 ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: Aşa se bucură un câine când îşi revede stăpânul după multă vreme VIDEO