Un orăşel britanic este bântuit în fiecare noapte de o ciudăţenie. FOTO şi VIDEO

De câteva zile, britanicii dintr-un orăşel nu mai au linişte. Un bărbat misterios, venit parcă de pe altă lume, umblă pe străzile oraşului Chester, o dată cu lăsarea întunericului.

20 iun. 2016, 17:34

Bărbatul este îmbrăcat de sus şi până jos în haine negre, semănând mai degrabă cu un vrăjitor din cărţile de poveşti. În ultima vreme, locuitorii oraşului l-au văzut frecvent pe străzi, în special noaptea. Umblă singur, neînsoţit de nimeni, este tăcut şi are un mers mecanic, ca şi cum nu ar fi o fiinţă umană.

Apariţia lui pe străzi după lăsarea întunericului îi dă fiori de groază şi celui mai curajos bărbat. Nimeni nu a încercat să îl oprească şi să vorbească cu el, să afle cine este, de unde a venit şi de ce arată aşa. Numai când îi văd silueta de la distanţă, oamenii schimbă repede direcţia pentru a da nas în nas cu el.

Citeşte şi MĂRTURII HALUCINANTE despre un cartier bucureştean: Sunt zeci de suflete acolo, jos, care ne cheamă

Internauţii l-au poreclit „Doctorul Ciumă”, iar presa britanică a reamintit de medicii din timpul epidemiei de ciumă care a lovit ţara în secolele al XVI-lea şi al XVII-lea.

Luni, imagini video în premieră cu ciudatul bărbat au apărut pe Internet, alimentând spaima locuitorilor. Cu toate acestea, nu se ştie deocamdată cine este ciudatul bărbat.