Un paraşutist s-a agăţat de cablurile de înaltă tensiune, la Jupiter FOTO

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc sâmbătă după-masa la Jupiter. Un parașutist s-a agăţat de cablurile rețelei de înaltă tensiune, în stațiunea Jupiter de pe litoralul Mării Negre, potrivit reporterntv.ro. Tot în aceeaşi staţiune, un bărbat a fost scos inconştient din apa mării.  

08 aug. 2015, 12:05

Totul s-a petrecut în jurul orei 14. 00, când un bărbat se dădea cu parapanta. Acesta a fost luat de vânt şi izbit într-un stâlp de electricitate din Jupiter. În urma impactului puternic, stâlpul s-a rupt de la jumătate, la fel şi cablurile de înaltă tensiune.

Militarii ISU din cadrul detaşamentului Mangalia, dar şi un elicopter SMURD au pornit către locul cu pricina, însă paramedicii au fost nevoiţi să intervină şi în cazul unui înecat.

Citeşte şi: Un paraşutist a fost salvat de la moarte în plin show aerian. Paraşuta nu i se deschisese VIDEO

Mai exact, când echipajele ISU au ajuns la faţa locului, oamenii din jur le-au îndrumat către un bărbat care fusese scos din mare inconştient. Aceştia au acordat primul ajutor, victima recăpătându-şi semnele vitale. A fost transportată la spital.

Ulterior, echipajele s-au îndreptat către locul unde a căzut parapantistul. Zona a fost asigurată, acolo intervenind şi echipele Enel pentru remedierea situaţiei cu cablurile rupte. Cât despre parapantist, acesta a suferit mai multe traumatisme, fiind transportat la spitalul din Constanţa.