Un parlamentar danez s-a dezbrăcat de toate secretele în faţa electoratului GALERIE FOTO VIDEO

Un parelamentar danez fără niciun fel de inhibiţii a optat pentru varianta cea mai "sinceră" de a se prezenta în faţa electoratului. El a pozat gol-goluţ, pentru afişul electoral, cu excepţia unor accesorii de cowboy care "marcau" zona intimă.  

02 iun. 2015, 08:46

Îndrăzneţul parlamentar John Erik Wagner a apărut în posterul de campanie aproape cum a fost la naştere – gol-goluţ. El crede că metoda lui pentru a-şi asigura un loc în viitorul parlament ce va rezulta din alegeri este infailibilă.

Autorităţile din Copenhaga sunt însă de altă părere. Astfel, după o dezbatere online privind atitudinea parlamentarului  – dacă aceasta este sau nu jignitoare la adresa electoratului – s-a ajuns la concluzia că posterul electoral al lui Wagner este ofensator.

Citeşte şi Fotomodel INTERNAŢIONAL, surprins de paparazzi în ipostaze intime pe plajă, alături de iubit FOTO

Astfel, posterele cu politicianul danez au dispărut, unul câte unul, din Copenhaga, autorităţile locale având grijă să nu mai rămână niciunul la vedere.

Parlamentarul în vârstă de 52 de ani candidează în alegeri parlamentare, locale şi regionale, încă din 2005. Predicţiile electorale indică factul că este puţin probabil ca Wagner să câştige alegerile ce se vor desfăşura în data de 18 iunie .