Un pasager dintr-un Uber a fost împuşcat după ce taxiul a fost blocat de un alt vehicul

În seara de 13 martie, George Roşioru, în vârstă de 29 de ani, era pe punctul de a lăsa trei clienţi într-un cartier din Nordul Londrei, Stamford Hill Estate, când mașina lui a fost blocată de un alt vehicul.

29 mai 2018, 07:37
Un pasager dintr-un Uber a fost împuşcat după ce taxiul a fost blocat de un alt vehicul

Pe data de 13 martie, în jurul orei 19.40, George Rosioru, în vârstă de 29 de ani, era pe punctul de a lasa trei clienti intr-un cartier din nordul Londrei, în Stamford Hill Estate, când mașina lui a fost blocată de un alt vehicul.

Din cealanta masina au iesit doi bărbați înarmați, unul cu o pușcă și celalant cu un pistol și au deschis focul asupra pasagerului in varsta de 20 de ani, care se afla pe locul din fata, relateaza Daily Mail, citat de Clickromania.ro.
Fereastra laterală a pasagerului a fost spulberată și reactia rapidă a şoferului român care a băgat maşina în marşarier, probabil le-a salvat viata.

Victima care sângera după ce a fost impuscată in picior, a primit ajutor medical.

Citeşte şi Sute de taximetrişti au protestat la Aeroportul Otopeni. Au produs haos în traficul din nordul Capitalei VIDEO

George a declarat ca de la incident are coșmaruri, face curse doar pentru aeroporturi, spunând că meseria de șofer Uber in Londra este periculoasa si a criticat răspunsul firmei de taxi Uber, spunând că firma de taxi nu i-a oferit niciun ajutor sau consiliere psihologica după atac.