Un pastor a tăiat cauciucurile unei maşini care-i ocupase locul de parcare

Incident neobişnuit pe strada Cuza Vodă din Baia Mare. În dimineaţa zilei de 1 iunie, un pastor penticostal, nervos că cineva şi-a parcat maşina unde nu trebuia, a trecut la fapte de răzbunare.

01 iun. 2014, 16:23
Un pastor a tăiat cauciucurile unei maşini care-i ocupase locul de parcare

Nervos probabil că un şofer a avut curajul de a-şi parca maşina în locul considerat poate proprietate personală, pastorul s-a gândit să îi dea o lecţie şoferului maşinii cu pricina.

Pastorul a pus mâna pe un livier şi a spart cauciucurile autoturismului parcat „neregulamentar”. Ba mai mult, acesta a zgâriat partea din faţă a maşinii. De cealaltă parte şoferul care s-a ales cu paguba ţine să arate că a fost agresat şi ameninţat de pastor când a ieşit din blocul unde se afla pentru o vizită de duminică, scrie Vocea Transilvaniei.

Bărbatul a sunat la 112, moment în care un echipaj al Politiei Municipiului Baia Mare s-a deplasat la faţa locului pentru declaraţii. A fost depusă o plângere la poliţie, oamenii legii urmând a stabili exact ce s-a întâmplat şi a lua măsurile care se impun. Valoarea prejudiciului creat a fost estimat la suma de 5.000 de lei.